Bel ons, mail ons, of vul het formulier in

Een afspraak maken?

Enthousiast over onze visie en mogelijkheden? Wij helpen jou graag verder. Voor fysiotherapie bij uiteenlopende klachten, of een sportblessure ben je bij ons op de juiste plek. Daarnaast bieden wij testen voor het in kaart brengen van je fysieke prestatie en trainingsbegeleiding aan.

Twijfel dus niet om een afspraak in te plannen bij Het Fysiolab via het aanmeldformulier, of neem contact op via [email protected]

Onze focus ligt tijdens een behandeling bij onze cliënten, hierdoor kan het zijn dat we telefonisch niet altijd goed bereikbaar zijn. Spreek een voicemailbericht in of stuur een (Whatsapp) bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, altijd binnen 8 uur.

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab en Het Voedingslab zijn gevestigd in HAN SENECA in Nijmegen. Daarnaast hebben wij ook een locatie in Nistelrode.

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA en in Nistelrode binnen Levelfour Networks direct aan de A50.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief