Algemene voorwaarden clinic

Artikel 1 Algemene voorwaarden 

1.1 Bij onvoldoende belangstelling behoudt de organisatie zich het recht voor om het clinic te annuleren.  
1.2 De organisatie informeert u hierover zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 week voor het clinic. In geval van annulering wordt het reeds betaalde inschrijfgeld volledig gerestitueerd. 

Artikel 2 Inschrijving 

2.1 Inschrijving voor het clinic vindt plaats via een volledig ingevuld aanmeldformulier. Na registratie ontvangt de deelnemer een bevestiging per email.

Artikel 3 Betalingsvoorwaarden 

 3.1 De betalingstermijn is 2 weken. Nadat de betaling is ontvangen, sturen wij een definitieve bevestiging van deelname aan de clinic. 

Artikel 4 Annuleringsvoorwaarden 

4.1 Tot 3 weken voor de clinic kunt u kosteloos annuleren via het volgende e‐mailadres: sylvie@hetfysiolab.nl.

4.2 Bij annulering tot 5 werkdagen voor de clinic zijn wij genoodzaakt 50% van het inschrijfgeld aan u door te belasten. 
4.3 Bij annulering binnen 5 werkdagen voor de clinic of in geval van uw afwezigheid, zijn wij genoodzaakt 100% aan u door te berekenen. 
4.4 Afmelden kan uitsluitend via e‐mail: sylvie@hetfysiolab.nl.

 Artikel 5 Privacy 

 5.1 Het op het aanmeldformulier opgegeven adres wordt gebruikt als correspondentieadres. Adres wijzigingen dienen via het e‐mailadres sylvie@hetfysiolab.nl doorgegeven te worden. 
 5.2 De deelnemer geeft uitdrukkelijk toestemming voor het verwerken en bijhouden van de gegevens die op het aanmeldformulier worden ingevuld.  
5.3 De gegevens worden met grote zorgvuldigheid verwerkt en niet aan derden ter beschikking gesteld zonder uitdrukkelijke toestemming van de deelnemer.  

Artikel 6 Auteursrechten 

6.1 Beeldmateriaal wat gemaakt wordt tijdens de clinic kan worden gebruikt voor promotie doeleinden. Mocht u dit niet willen dient u ons voorgaand aan de clinic te informeren via sylvie@hetfysiolab.nl.

Artikel 7 Deelname

7.1 Deelname aan de clinic zijn geheel op eigen risico. Het Fysiolab is niet verantwoordelijk voor het ontstaan van blessures en letsel gedurende de clinic. In geval van een blessure of fysieke bijzonderheden dient u dit te melden via sylvie@hetfysiolab.nl.