Beleid Corona virus

Update 14 december

Fysiotherapie valt onder de medische beroepen en niet onder de contactberoepen. Eerder vandaag werd dit per abuis in de media wel gesuggereerd i.r.t. een naderende lockdown. Tot verdere berichtgeving zijn wij gewoon geopend. Indien er na de persconferentie vanavond meer duidelijkheid is, ontvang je van ons meer informatie indien je een afspraak hebt staan. Bezoeken van de praktijk kan veilig met deze maatregelen. Een consult op afstand kan altijd, zie daarvoor e-consult fysiotherapie.

Informatie fysiotherapie en het Corona virus

Een fysieke afspraak maken voor fysiotherapie is mogelijk, neem voor het inplannen contact met ons op. De praktijk is ingericht volgens de RIVM-richtlijnen betreffende hygiëne en inrichting. We vragen je een mondmasker te dragen bij het betreden van het pand en na binnenkomst jouw handen te desinfecteren.
Bij hands-on behandelingen in de behandelkamer dragen wij een mondmasker en verzoeken jou dit ook te doen.

Trainingsruimtes:
Onze trainingsfaciliteiten zijn ruim zodat er nooit meerdere mensen in elkaars nabijheid sporten. Ook is er mogelijkheid om buiten te trainen, dus ook voor sportrevalidatie kun je bij ons terecht. Tijdens het sporten in de fitnessruimtes is het niet noodzakelijk een mondmasker te dragen, uiteraard mag dit wel indien je dit zelf prettiger vindt.

Zeg je afspraak af, ook minder dan 24 uur van tevoren, indien je: 

  • neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C) hebt;
  • de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) hebt gehad;
  • huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten hebt;
  • bij jouzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona is vastgesteld;
 
 

Kom je liever niet naar de praktijk, maar wil je wel onze expertise inschakelen? Mogelijk is een e-consult wat voor jou. Lees hier meer over het e-consult.

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA en in Nistelrode binnen Levelfour Networks direct aan de A50.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief