Bel ons, mail ons, of vul het formulier in

Kennismaken?

Onze focus ligt tijdens een behandeling bij onze cliënten, hierdoor kan het zijn dat we telefonisch niet altijd goed bereikbaar zijn. Spreek een voicemailbericht in of stuur een (Whatsapp) bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, altijd binnen 8 uur.

Je kan eenvoudig een afspraak maken via ons aanmeldformulier. Eerst vrijblijvend contact opnemen? Dat kan via ons contactformulier of via info@hetfysiolab.nl.

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is gevestigd in HAN Seneca en SportCity in Nijmegen.

Route en parkeren

HAN Seneca
Het Fysiolab is gevestigd in het Sport en Expertisecentrum Seneca, onderdeel van de HAN in Nijmegen. Het bezoekadres is Kapittelweg 33, Nijmegen. De bushalte aan de Kapittelweg, of het bus- en treinstation Nijmegen Heyendaal zijn op loopafstand van Het Fysiolab. Het consult zal plaatsvinden bij SENECA.

Je kunt gratis parkeren bij HAN via inrit aan de Kapittelweg, of Laan van Scheut. Meld je bij de slagboom aan voor Seneca en volg op het terrein de borden tot de juiste ingang. Je kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer aan de linkerzijde en wordt hier opgehaald voor de afspraak.

SportCity
Daarnaast hebben we sinds kort ook een tweede locatie. Deze locatie is binnen SportCity op de Akkerlaan 46 in Nijmegen. Parkeren van de auto en fiets kan gratis op het terrein. Je kan na binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer en wordt je hier opgehaald voor de afspraak.