Bel ons, mail ons, of vul het formulier in

Kennismaken?

Onze focus ligt tijdens een behandeling bij onze cliënten, hierdoor kan het zijn dat we telefonisch niet altijd goed bereikbaar zijn. Spreek een voicemailbericht in of stuur een (Whatsapp) bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op, altijd binnen 8 uur.

Je kan eenvoudig een afspraak maken via ons aanmeldformulier. Eerst vrijblijvend contact opnemen? Dat kan via ons contactformulier of via [email protected]

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is gevestigd in HAN SENECA in Nijmegen. Daarnaast hebben wij ook een locatie in Nistelrode.

Route en parkeren

Locatie Nijmegen

Het Fysiolab is gevestigd in het Sport en Expertisecentrum SENECA, onderdeel van de HAN in Nijmegen. Het bezoekadres is Kapittelweg 33, Nijmegen. De bushalte aan de Kapittelweg, of het bus- en treinstation Nijmegen Heyendaal zijn op loopafstand van Het Fysiolab. Het consult zal plaatsvinden bij SENECA.

Je kunt gratis parkeren bij HAN via inrit aan de Kapittelweg, of Laan van Scheut. Meld je bij de slagboom aan voor Seneca en volg op het terrein de borden tot de juiste ingang. Je kunt na binnenkomst plaatsnemen in de wachtkamer aan de linkerzijde en wordt hier opgehaald voor de afspraak.

Locatie Nistelrode

De locatie van Het Fysiolab Nistelrode heeft een ideale ligging direct aan de A50. Neem afslag 15 vanaf de A50 en neem direct na de eerste rotonde de afslag naar links om de Waardsestraat in te draaien. De tweede afslag links is de Canadabaan. Je rijdt nu rechtdoor richting het gebouw van Levelfour waar Het Fysiolab is gevestigd op etage -1 te bereiken via de hoofdingang. 

Vanuit Nistelrode / Heesch kom je via de Noorderbaan rechtsaf de Waardsestraat ingedraaid. Neem vervolgens de tweede afslag links om de Canadabaan op te draaien. Je rijdt nu rechtdoor richting het gebouw van Levelfour waar Het Fysiolab is gevestigd op etage -1, te bereiken via de hoofdingang. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA en in Nistelrode binnen Levelfour Networks direct aan de A50.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief