Chronische pijnklachten

Bij het Fysiolab kan je terecht voor chronische pijnklachten, ook wel aanhoudende klachten genoemd. Als je langer dan drie maanden klachten ervaart spreken we over het algemeen van chronische pijn. Het gebeurt vaker dat iemand bij meerdere specialisten terecht komt en nog geen goede oplossing voor de klacht heeft gevonden. Dit komt omdat aanhoudende klachten complex van aard zijn. Er is niet één oorzaak of één oplossing. Bij Het Fysiolab kijken we samen met de patiënt naar alomvattende factoren die de pijn in stand kunnen houden. 

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze blog ‘Het effect van leefstijl op aanhoudende klachten, herstel en prestatie’. 

chronische pijnklachten Nijmegen

Hoe werkt een behandeling voor chronische pijn?

We kijken we samen naar het doel waar je naar toe wilt werken, meestal gericht op bewegen. We stellen een plan op hoe je in kleine stapjes dit doel kan bereiken en bieden je de juiste begeleiding in de opbouw hiervan. 

Daarnaast geven we informatie en uitleg over waar de pijn vandaan komt, wat ‘normale’ pijn is en wat niet. Wat je wel kan doen aan beweging en wat beter even niet. Zo ga je beter begrijpen wat je lichaam aan kan en begeleiden we je naar een zelfstandig bewegingsniveau. 

Ons doel is namelijk dat je niet afhankelijk raakt van fysiotherapie maar zelf met genoeg vertrouwen je verdere beweging kan oppakken en dit met plezier kan uit oefenen.

Op zoek naar een fysiotherapeut voor chronische pijnklachten?

Bij het Fysiolab bieden wij een op-maat-gemaakte behandeling voor chronische pijnklachten, welke jij nodig hebt, wanneer jij die nodig hebt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld je aan via ons aanmeldformulier.