Fysiotherapie

Fysiotherapie in Nijmegen

Het Fysiolab biedt specialistische fysiotherapie in Nijmegen aan vanuit onze praktijk binnen het sportmedisch centrum SENECA aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Onze specialisaties zijn onder andere manuele therapie en sportfysiotherapie. Onze therapeuten zijn aangesloten bij het Centraal Kwaliteits Register (CKR) van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en volgen regelmatig nascholing zodat ze goed op de hoogte blijven van nieuwe en recente ontwikkelingen.

Fysiotherapie behandeling

Na een uitgebreide intake stellen we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan op. Wij combineren recente wetenschappelijke inzichten met praktijkervaring om dit behandelplan te realiseren. Centraal hierbij staat de hulpvraag waar jij je mee hebt aangemeld bij ons. Mocht voor deze hulpvraag een andere discipline nodig zijn, dan is er op onze locatie in Nijmegen ook een diversiteit aan andere disciplines (oa. sportarts en fietspositiemeter) aanwezig waarmee we samenwerken.

Fysiotherapie helpt bij veelvoorkomende klachten

Je kunt bij ons terecht voor elke klacht aan het houdings- en bewegingsapparaat, maar denk onder andere aan achillespeesblessures, heup-, knie- en enkelklachten, schouderklachten, hoofdpijn- en nekklachten en/of schouderklachten.
Verder bieden we ook trainingsbegeleiding, kun je bij ons een krachttest laten afnemen en natuurlijk ook voor preventief advies om blessures te voorkomen.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Nijmegen?

Wij bieden op-maat-gemaakte fysiotherapie, welke jij nodig hebt en wanneer jij die nodig hebt. Neem gerust contact op of meld je aan via ons aanmeldformulier

fysiotherapie nijmegen