Fysiotherapie Nijmegen

Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten behandelen patiënten die moeite hebben met bewegen, bijvoorbeeld door pijn in de spieren, of gewrichten, of door een blessure. Samen met jou brengen we je klachten in kaart zodat we aan de slag kunnen met een op-maat-gemaakt behandelplan. Daarnaast kijken wij ook naar preventieve behandelingen (advies, versterking van spieren- en pezen, etc.) om terugkerende klachten te voorkomen. Onze specialisaties zijn onder andere manuele therapie en sportfysiotherapie.

Fysiotherapie in Nijmegen

Het Fysiolab biedt specialistische fysiotherapie in Nijmegen aan vanuit onze praktijk binnen het sportmedisch centrum SENECA aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Onze locatie in Nijmegen is uitgerust met de nieuwste apparatuur waarmee we jouw herstelproces van begin tot eind kunnen in kaart kunnen brengen. Denk daarbij aan een isokinetische krachttest, of een videoanalyse van de kwaliteit van jouw bewegingen.

Fysiotherapie behandeling

Na een uitgebreide intake stellen we samen met jou een op maat gemaakt behandelplan op. Wij combineren recente wetenschappelijke inzichten met praktijkervaring om dit behandelplan te realiseren. Centraal hierbij staat de hulpvraag waar jij je mee hebt aangemeld bij ons. Mocht voor deze hulpvraag een andere discipline nodig zijn, dan is er rondom onze locatie in Nijmegen ook een diversiteit aan andere disciplines (oa. (sport-)diëtist, sportarts en fietspositiemeter) aanwezig waarmee we samenwerken.

Fysiotherapie helpt bij veelvoorkomende klachten

Je kunt bij ons terecht met verschillende klachten, een aantal klachten waar wij op gespecialiseerd zijn: 

Verder bieden we ook trainingsbegeleiding aan, kun je bij ons een krachttest laten afnemen en natuurlijk ook voor preventief advies om blessures te voorkomen.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Nijmegen?

Bij Het Fysiolab bieden wij op-maat-gemaakte fysiotherapie in Nijmegen aan, welke jij nodig hebt, wanneer jij die nodig hebt. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of meld je aan via ons aanmeldformulier.

Fysiotherapie Nijmegen