Onze locaties

Het Fysiolab Nijmegen bevindt zich in het Sport Medisch Centrum Seneca in de Hogeschool van Arnhem Nijmegen (HAN) aan de Kapittelweg 33 in Nijmegen. Bij Seneca maakt Het Fysiolab gebruik van ruime behandelkamers, een zeer uitgebreide fitnesszaal met een grote sportzaal voor aanvullende oefeningen en is er de mogelijkheid voor specifieke testen. Het Fysiolab maakt onder andere gebruik van een isokinetisch krachtapparaat (Cybex test) en verschillende performance testapparatuur zoals een sprongmat en agility testapparatuur. Vanuit deze unieke faciliteiten kan Het Fysiolab altijd een behandeling en revalidatie op maat aanbieden en beschikt het over het nieuwste test apparatuur om objectieve metingen van performance te kunnen doen.

Sportzaal Het Fysiolab
Nijmegen

Het Fysiolab Nistelrode bevindt zich in het gebouw van LevelFour aan de Canadabaan 16 in Nistelrode. Het Fysiolab maakt hier gebruik van een moderne behandelkamer en uitgebreide trainingszaal voor aanvullende oefeningen en trainingsmogelijkheden. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het geven van presentaties en workshops. In Nistelrode kan er vanuit Het Fysiolab dus gebruik worden gemaakt van veel verschillende faciliteiten om de beste zorg aan te kunnen bieden.

Het Fysiolab Nistelrode
Nistelrode

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA en in Nistelrode binnen Levelfour Networks direct aan de A50.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief