Het team

Maak kennis met het team van Het Fysiolab. Lees onze profielschets om ons beter te leren kennen. 

Luuk Siemes
Luuk Siemes

Musculoskeletaal-/manueel therapeut,
MSc. Bewegings- en gezondheidswetenschapper, MSc.

Mijn specialisaties zijn klachten van musculoskeletale aard zoals klachten aan gewrichten, spieren en/of pezen, mogelijk veroorzaakt door sportactiviteiten. Als wetenschapper gebruik ik recente, vernieuwende inzichten over blessures, revalidatie, maar ook bij preventie van jouw (sport-) blessure. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoofdpijn-, schouder- en nekklachten. Naast mijn werkzaamheden bij Het Fysiolab, ben ik werkzaam als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

Big registratie: 99912883004

Expert fysiotherapeut voor hardlopers, wielrenners en triathleten.
Musculoskeletaal-/manueel therapeut, MSc.

Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar fysiotherapeut en manueel therapeut. Naast mijn baan als fysiotherapeut voor de Atletiekunie vind ik het ook erg leuk om de sub-topsporter en recreatieve sporter te helpen. Door mijn uitgebreide netwerk te benutten en de unieke kennis en expertise toe te passen is er voor bijna iedereen een oplossing voor de blessure te vinden.

Big registratie: 19913304304

Luc Schout
Stijn Kranendonk
Stijn Kranendonk

Fysiotherapeut

Sport- en orthopedische revalidatie zijn mijn voornaamste interessegebieden. Denk hierbij aan hardloopblessures, knie- en schouderklachten, maar ook revalideren na een operatie. Als fysiotherapeut zoek ik samen met jou naar de verschillende (leefstijl-)factoren die jouw training of herstelvermogen kunnen beïnvloeden. Graag denk ik mee over het bereiken van jouw trainingsdoelen en terugkeer op het gewenste sport- en/of beweegniveau. Tot slot ben ik aangesloten bij het Netwerk Traumarevalidatie Nederland, waardoor je bij mij terecht kunt voor revalidatie na (ernstig) trauma.

Big registratie: 29922876404

Sportdiëtist en bewegingswetenschapper

Als (sport-)diëtist help ik jou graag met het behalen van jouw doelen. Of dit doel nu het behalen van een top 10 plek op een wedstrijd is, of het verlagen van je gewicht zodat je gemakkelijker het wekelijkse rondje met de wielerclub kunt rijden. Als wetenschapper gebruik ik de nieuwste wetenschappelijk inzichten over voeding en inspanning in mijn adviezen. Daarnaast ben ik opgeleid om jouw lichaamssamenstelling te meten en analyseren via de ISAK methode. Mijn doel is om jou d.m.v. praktische adviezen in te laten zien dat passende voeding voor jouw doelstellingen niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn interesses in voeding, sport en mentale gezondheid komen goed samen in het begeleiden van cliënten.

Marleen Boerboom