Het team

Maak kennis met het team van Het Fysiolab. Lees onze profielschets om ons beter te leren kennen. 

Luuk Siemes - Het Fysiolab
Luuk Siemes

Musculoskeletaal-/manueel therapeut,
MSc. Bewegings- en gezondheidswetenschapper, MSc.

Mijn specialisaties zijn klachten van musculoskeletale aard zoals klachten aan gewrichten, spieren en/of pezen, mogelijk veroorzaakt door sportactiviteiten. Als wetenschapper gebruik ik recente, vernieuwende inzichten over blessures, revalidatie, maar ook bij preventie van jouw (sport-) blessure. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoofdpijn-, schouder- en nekklachten. Naast mijn werkzaamheden bij Het Fysiolab, ben ik werkzaam als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

Big registratie: 99912883004

Expert fysiotherapeut voor hardlopers, wielrenners en triathleten.
Musculoskeletaal-/manueel therapeut, MSc.

Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar fysiotherapeut en manueel therapeut. Naast mijn baan als fysiotherapeut voor de Atletiekunie vind ik het ook erg leuk om de sub-topsporter en recreatieve sporter te helpen. Door mijn uitgebreide netwerk te benutten en de unieke kennis en expertise toe te passen is er voor bijna iedereen een oplossing voor de blessure te vinden.

Big registratie: 19913304304

Luc Schout
Luc Schout
Imke van den Bos
Imke van den Bos

Sportdiëtist ISAK
Level 1 Antropometrist

Vanaf 2018 mag ik mijn officiële titels diëtist en sportdiëtist inzetten. Ik heb sindsdien veel ervaring op mogen doen met sporters van verschillende leeftijden en niveaus. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in lichaamssamenstelling in combinatie met gezondheid en prestatie. Daarom heb ik ervoor gekozen ook de ISAK Level 1 cursus te volgen waardoor ik lichaamssamenstelling kan meten en analyseren.  Door gebruik te maken van ervaring en wetenschap kan ik een mooie mix aan kennis inzetten en meegeven. Mijn missie? Ervoor zorgen dat jij als cliënt mij uiteindelijk niet meer nodig hebt om de juiste keuzes te maken omtrent voeding om je doelstellingen te behalen!

Expert fysiotherapeut voor martial arts, motorsport, mountainbike en BMX-gerelateerde klachten. Musculoskeletaal-/manueel therapeut, MSc.

Door mijn opleiding manuele therapie en ruime ervaring in de top- en breedtesport heb ik verschillende vaardigheden ontwikkeld. De voet en enkel regio maar ook pols en hand gerelateerde klachten zijn mijn specialisaties. Naast mijn werkzaamheden als fysio en manueel therapeut bij het Fysiolab ben ik ook nog werkzaam bij Sport Medisch centrum Papendal onder andere als fysiotherapeut van de Nederlandse BMX selectie.

Big registratie: 99065226504

Sander van Rheenen
Sander van Rheenen

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA en in Nistelrode binnen Levelfour Networks direct aan de A50.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief