Het team

Maak kennis met het team van Het Fysiolab. Lees onze profielschets om ons beter te leren kennen. 

Luuk Siemes - Het Fysiolab
Luuk Siemes

Musculoskeletaal-/manueel therapeut,
MSc. Bewegings- en gezondheidswetenschapper, MSc.

Mijn specialisaties zijn klachten van musculoskeletale aard zoals klachten aan gewrichten, spieren en/of pezen, mogelijk veroorzaakt door sportactiviteiten. Als wetenschapper gebruik ik recente, vernieuwende inzichten over blessures, revalidatie, maar ook bij preventie van jouw (sport-) blessure. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in hoofdpijn-, schouder- en nekklachten. Naast mijn werkzaamheden bij Het Fysiolab, ben ik werkzaam als docent bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 

Big registratie: 99912883004

Expert fysiotherapeut voor hardlopers, wielrenners en triathleten.
Musculoskeletaal-/manueel therapeut, MSc.

Inmiddels ben ik al bijna 10 jaar fysiotherapeut en manueel therapeut. Naast mijn baan als fysiotherapeut voor de Atletiekunie vind ik het ook erg leuk om de sub-topsporter en recreatieve sporter te helpen. Door mijn uitgebreide netwerk te benutten en de unieke kennis en expertise toe te passen is er voor bijna iedereen een oplossing voor de blessure te vinden.

Big registratie: 19913304304

Luc Schout
Luc Schout
Imke van den Bos
Imke van den Bos

Sportdiëtist ISAK
Level 1 Antropometrist

Vanaf 2018 mag ik mijn officiële titels diëtist en sportdiëtist inzetten. Ik heb sindsdien veel ervaring op mogen doen met sporters van verschillende leeftijden en niveaus. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in lichaamssamenstelling in combinatie met gezondheid en prestatie. Daarom heb ik ervoor gekozen ook de ISAK Level 1 cursus te volgen waardoor ik lichaamssamenstelling kan meten en analyseren.  Door gebruik te maken van ervaring en wetenschap kan ik een mooie mix aan kennis inzetten en meegeven. Mijn missie? Ervoor zorgen dat jij als cliënt mij uiteindelijk niet meer nodig hebt om de juiste keuzes te maken omtrent voeding om je doelstellingen te behalen!

Sportdiëtist en bewegingswetenschapper i.o

Als (sport) diëtist help ik jou graag met het behalen van jou doelen. Of jouw doel nu het halen van top 10 plek op een wedstrijd is of het verlagen van je gewicht om makkelijker je wekelijkse rondje met de wielrenclub te rijden. Mijn doel is om jou in te laten zien dat "gezonde" voeding niet ingewikkeld hoeft te zijn. Mijn interesses in voeding, sport en mentale gezondheid komen goed samen in het begeleiden van cliënten.

Marleen Boerboom
Marleen Boerboom

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief