Performance

From science to performance: naast (sport-)fysiotherapie en (sport-)diëtetiek, kun je bij ons ook terecht voor alles rondom performance. Niets is fijner dan fit zijn en kunnen presteren. Op welk niveau je graag presteert is niet belangrijk, je kunt altijd bij ons terecht voor de juiste begeleiding rondom jouw sport.

Fysieke testen

Wil jij weten waar jouw verbeterpunten liggen, dan is een fysieke test mogelijk iets voor jou. Een running check-up vertelt je waar jouw zwakke plekken zitten en een lactaatmeting vertelt je waar jouw training zones liggen, zodat je nog meer uit jouw trainingen kunt halen. Rondom het hardlopen bieden wij ook pakketten aan, kijk daarvoor eens op Het Looplab.

Voor de wielrenner is er de cycling check up, waarbij je fysiek wordt getest en een advies krijgt over jouw fysieke verbetermogelijkheden. De krachttest is er om de maximale kracht van de spieren in kaart te brengen, in combinatie met een check up geeft dit een compleet overzicht van jouw niveau en waar de mogelijkheden liggen.

Hardloopbegeleiding

Wil jij jouw doelen bereiken, dan is hardloopbegeleiding mogelijk iets voor jou. Samen met jou worden jouw doelen bepaald, dit doel wordt de basis voor het trainingsprogramma waarin huidige wetenschappelijke inzichten worden gecombineerd met jarenlange ervaring in de topsport.

Andere sporten

Vanuit onze expertise zien wij veel duursporters en hebben onze pakketten daarop afgestemd. Staat jouw sport er niet tussen, maar wil je wel een fysieke test, of zoek je begeleiding, neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Fysieke testen