Hardloopbegeleiding

Bij Het Fysiolab kun je terecht voor hardloopbegeleiding. Het helpt om gestructureerd toe te werken naar jouw persoonlijke doel. Een goede opbouw van trainingen draagt bij aan het verbeteren van de prestatie, geeft meer plezier in het lopen en speelt een belangrijke rol bij het verminderen van de kans op blessures. Bij ons wordt jouw trainingsschema op maat gemaakt of je nu voor het eerst een 5 kilometer wil lopen, of als je een persoonlijk record op de marathon wil lopen.

Naast het maken van een persoonlijk hardloopschema besteden we ook aandacht aan krachttraining en core stability oefeningen, voeding en het verbeteren van de looptechniek.

Hardloopbegeleiding in Nijmegen

Met jarenlange ervaring als loper en in de begeleiding van internationale atleten ben je bij Luc Schout van Het Fysiolab aan het juiste adres. Voor vragen over de trainingsbegeleiding mail naar luc@hetfysiolab.nl of bezoek de website www.hetlooplab.nl.

Enkele ervaringen van atleten:

Jeanine:
“Ontzettend professioneel! Veel ervaring door Luc zijn werk met topatleten, fysiotherapeutische achtergrond en ook door zijn eigen inlevingsvermogen als topatleet. Probeert altijd samen met de atleet tot een oplossing te komen op zowel korte als langer termijn. Altijd positief! Denken in oplossingen. De feedback is ontzettend snel, duidelijk en ook met het logboeksysteem super handig (zeker handig met trainen en begeleiding op afstand).”

Stefan:
“Het gaat om de perspectieven die bepalen wat je ziet!

Die perspectieven zijn in de trainingsbegeleiding van Luc helder en motiverend. Zijn persoonlijke aanpak is aanstekelijk, doordat hij mijn persoonlijke ambities centraal stelt en weet te koppelen aan zijn eigen kennis en ervaring.”