Science

Bij Het Fysiolab hebben we heel wat kennis en ervaring aan boord. Het is onze missie om deze kennis met jou te delen. Dat doen we op verschillende manieren, zo kun je onze blogs lezen waarin we verschillende onderwerpen uit de fysiotherapie-, voeding- en sportwetenschappen onder de loep nemen.

Onder webinar, clinic en symposium kun je een kijkje nemen welke evenementen we in het verleden hebben georganiseerd én kun je vinden of er nog toekomstige evenementen zitten aan te komen.

Op zoek naar een scholing, of workshop voor jouw sportvereniging, of bedrijf? Wij verzorgen diverse scholingen, lezingen en workshops rondom blessurepreventie, core stability, leefstijl en vitaliteit i.r.t. gezond leven, een leven lang gezond werken, enzovoorts. Afhankelijk van jouw, of jullie wensen, is maatwerk ook mogelijk.

Geïnteresseerd? Laten we dan kennismaken en neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Science

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is in Nijmegen gevestigd binnen het Sportmedisch Centrum HAN SENECA en in Nistelrode binnen Levelfour Networks direct aan de A50.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief