Tarieven

Bij Het Fysiolab hebben we gekozen om grotendeels zonder contracten te werken. Afhankelijk van de verzekeraar en welke zorgverzekering jij daar hebt afgesloten kan dit betekenen dat een gedeelte van de behandeling niet wordt vergoed. Met de Zilveren Kruis-Achmea groep, waaronder de merken Avéro Achmea, De Friesland, FBTO, IAK, Interpolis, OZF, Pro Life, ZieZo en Zilveren Kruis vallen, hebben wij wel een contract en wordt de volledige behandeling vergoed. Omdat wij met de rest geen contract hebben afgesloten, kan het zo zijn dat daardoor een gedeelte van de kosten niet wordt vergoed. Het niet afsluiten van deze contracten is een bewuste keuze welke ons in staat stelt meer tijd, aandacht, kwaliteit en energie te steken in hetgeen dat wij graag doen: jou helpen.

Deze werkwijze stelt ons in staat om jou de aandacht te geven welke jij verdient op het moment dat jij je bij ons meldt met klachten en dat wij jou snel weer richting jouw doel helpen met onze expertise.

Voor meer informatie over welke zorgverzekeraars en polissen een ruime vergoeding bieden, verwijzen wij door naar: www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/zorgpolis-2019

Studenten

Wij begrijpen dat het leven als student al duur genoeg is en dat elke euro aan het einde van de maand zwaar weegt. Het Fysiolab streeft ernaar dat goede fysiotherapie, zonder hoge kosten, voor jou als student beschikbaar is.
Daarom hebben wij voor studenten een speciaal tarief dat overeenkomt met de vergoeding vanuit jouw eigen zorgverzekering. Geen extra kosten dus. Geef bij aanmelding je studentennummer en instituut waar je studeert door en wij zorgen ervoor dat je iets onbezorgder richting het einde van de maand kunt.

Screening, intake en onderzoek DTF€ 85,-
Screening intake en onderzoek na verwijzing€ 85,-
Screening, intake en onderzoek + loopanalyse€ 125,-
Eenmalig consult / Second opinion€ 90,-
Behandeling fysiotherapie€ 40,-
Behandeling fysiotherapie > 45 min€ 60,-
Behandeling manueel therapie € 50,-
Uitgebreide rapportage€ 40,-
Isokinetische krachttest€ 45,-
Niet nagekomen afspraak€ 35,-

Naast de fysiotherapeutische behandeling bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor trainingsbegeleiding, techniektraining en begeleiding afgestemd op jouw sportdoelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd anders wordt het tarief van niet nagekomen afspraak in rekening gebracht
  • Behandelingen dienen direct betaald te worden (contant/pin) 
  • Facturen kunnen zelf ingediend worden bij je eigen zorgverzekeraar