Tarieven

Bij Het Fysiolab vinden we het belangrijk specifieke, op-maat-gemaakte, fysiotherapie te bieden welke jij nodig hebt, wanneer jij die nodig hebt. In 2020 hebben wij de volgende zorgverzekeraars gecontracteerd: 

  • Achmea (waaronder de merken FBTO, Zilveren Kruis, Interpolis en De Friesland);
  • VGZ (waaronder de merken IZZ, IZA, UMC, Univé, ZEKUR en Bewuzt);
  • Menzis (waaronder de merken Anderzorg en HEMA);
  • DSW (waaronder de merken Stad Holland en In Twente);
  • ONVZ (waaronder de merken PNO zorg en VvAA);
  • Iptiq (waaronder de merken Promovemdum, National Academic en Besured);
  • A.S.R. (waaronder de merken Ditzo en De Amersfoortse).

Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? Geen paniek, je kunt nog steeds bij ons terecht voor fysiotherapie. Alleen sturen wij de nota naar jou op, je zult deze zelf moeten indienen bij jouw zorgverzekeraar. Een gedeelte van de kosten kan voor eigen rekening komen, omdat de zorgverzekeraar in dit geval geen 100% vergoedt.

Op de volgende website: www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/de-beste-zorgpolissen-in-2020 staat meer informatie over zorgverzekeringen. Let wel op, niet met alle daar genoemde zorgverzekeraars hebben wij een contract.

Studenten

Wij begrijpen dat het leven als student al duur genoeg is en dat elke euro aan het einde van de maand zwaar weegt. Het Fysiolab streeft ernaar dat goede fysiotherapie, zonder hoge kosten, voor jou als student beschikbaar is.
Daarom hebben wij voor studenten een speciaal tarief dat overeenkomt met de vergoeding vanuit jouw eigen zorgverzekering. Geen extra kosten dus. Geef bij aanmelding je studentennummer en instituut waar je studeert door en wij zorgen ervoor dat je iets onbezorgder richting het einde van de maand kunt.

Tarieven fysiotherapie

Naast de fysiotherapeutische behandeling bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor trainingsbegeleiding, techniektraining en begeleiding afgestemd op jouw sportdoelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd anders wordt het tarief van niet nagekomen afspraak in rekening gebracht
  • Behandelingen dienen direct betaald te worden (contant/pin) 
  • Facturen kunnen zelf ingediend worden bij je eigen zorgverzekeraar

Tarieven sportdiëtist Imke

Vergoedingen consult sportdiëtiek

De sportdiëtist bezit een beschermde titel: diëtist, wat onder de paramedisch beroepen valt. Als paramedici is het belangrijk om kwaliteit te waarborgen. 

Een zorgverzekeraar stelt verschillende eisen aan de sportdiëtist. Zo wordt een bepaald aantal uur per patiënt beschikbaar gesteld om een persoonlijk advies te schrijven en administratieve werkzaamheden uit te voeren. De tijd welke hiervoor staat, is erg krap. Het gevolg is dat het verzorgen van een compleet persoonlijk plan bijna niet haalbaar is.

Om jou de kwaliteit, aandacht en tijd te kunnen geven welke jij nodig hebt, is ervoor gekozen om geen contracten af te sluiten met de zorgverzekeraars. Zo is er dus meer persoonlijke aandacht per individueel (sport)voedingsplan! 

Als cliënt, ontvang je de factuur zelf. Je voldoet de factuur en kan deze daarna indienen bij jouw zorgverzekeraar. (Sport-)diëtetiek valt onder het eigen risico, als deze nog niet verbruikt is, wordt het eerst hier mee verrekent. Uitzonderingen hierop zijn ketenzorg en het hebben afgesloten van een aanvullende zorgverzekering met vergoeding hierop. 

Kwaliteit

Om up-to-date te blijven over de nieuwste trends en ontwikkelingen ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, daarnaast van de Vereniging Sportdiëtisten Nederland en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (nummer: 1910379498). Het kwaliteitsregister waarborgt dat de ingeschreven paramedici aan verschillende aspecten voldoen om ingeschreven te blijven staan.

Heb je interesse in sportdiëtetiek?

Dan is het goed om voorafgaand met jouw eigen zorgverzekeraar te bellen en te vragen wat de vergoeding is voor een consult met een contractvrije diëtist. Dit verschilt namelijk per zorgverzekeraar en kan ook per kalenderjaar anders zijn. Dit kan dus betekenen dat een gedeelte van de kosten niet vergoed worden en voor eigen rekening komen.

Het Fysiolab

Afspraken kunnen gepland worden van maandag t/m zaterdag. Het Fysiolab is gevestigd in HAN SENECA.

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief