Tarieven

Bij Het Fysiolab vinden we het belangrijk specifieke, op-maat-gemaakte, fysiotherapie te bieden welke jij nodig hebt, wanneer jij die nodig hebt. Als jij je bij ons meldt moet onze tijd en aandacht naar jou uit kunnen gaan. Helaas stellen sommige zorgverzekeraars eisen aan ons waardoor wij onnodig veel tijd aan randzaken kwijt zijn. Wij kijken daarom kritisch naar het wel en niet contracteren van zorgverzekeraars. Gelukkig zijn er ook zorgverzekeraars die wel inzetten op kwaliteit en ons in staat stellen te doen waar we goed in zijn: jou helpen met jouw klacht en hulpvraag. In 2020 hebben contracten afgesloten met de volgende zorgverzekeraars:

  • Achmea (waaronder de merken FBTO, Zilveren Kruis, Interpolis en De Friesland);
  • VGZ (waaronder de merken IZZ, IZA, UMC, Univé, ZEKUR en Bewuzt);
  • Menzis (waaronder de merken Anderzorg en HEMA);
  • DSW (waaronder de merken Stad Holland en In Twente);
  • ONVZ (waaronder de merken PNO zorg en VvAA);
  • Iptiq (waaronder de merken Promovemdum, National Academic en Besured);
  • A.S.R. (waaronder de merken Ditzo en De Amersfoortse).

Staat jouw zorgverzekeraar er niet tussen? Geen paniek, je kunt nog steeds bij ons terecht voor fysiotherapie. Alleen sturen wij de nota naar jou op, je zult deze zelf moeten indienen bij jouw zorgverzekeraar. Een gedeelte van de kosten kan voor eigen rekening komen, omdat de zorgverzekeraar in dit geval geen 100% vergoedt.

Op de volgende website: www.defysiotherapeut.com/goed-verzekerd/de-beste-zorgpolissen-in-2020 staat meer informatie over zorgverzekeringen. Let wel op, niet met alle daar genoemde zorgverzekeraars hebben wij een contract.

Studenten

Wij begrijpen dat het leven als student al duur genoeg is en dat elke euro aan het einde van de maand zwaar weegt. Het Fysiolab streeft ernaar dat goede fysiotherapie, zonder hoge kosten, voor jou als student beschikbaar is.
Daarom hebben wij voor studenten een speciaal tarief dat overeenkomt met de vergoeding vanuit jouw eigen zorgverzekering. Geen extra kosten dus. Geef bij aanmelding je studentennummer en instituut waar je studeert door en wij zorgen ervoor dat je iets onbezorgder richting het einde van de maand kunt.

Tarieven fysiotherapie

Naast de fysiotherapeutische behandeling bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor trainingsbegeleiding, techniektraining en begeleiding afgestemd op jouw sportdoelen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
  • Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd anders wordt het tarief van niet nagekomen afspraak in rekening gebracht
  • Behandelingen dienen direct betaald te worden (contant/pin) 
  • Facturen kunnen zelf ingediend worden bij je eigen zorgverzekeraar

Tarieven sportdiëtist