Diëtist

Wil jij fysiek en mentaal fit worden en blijven en je gezondheid op nummer één zetten? Marleen kan je daarbij helpen. Haar kernwaarden zijn transparantie, eerlijkheid en balans. Zij vindt het belangrijk dat jouw voedingspatroon ervoor zorgt dat je, je goed gaat en blijft voelen zonder het gevoel te hebben een streng dieet te ‘moeten’ volgen. 

Tijdens consulten zal zij tools, tips & tricks aanreiken waar je altijd op terug kan vallen zodat je in verschillende situaties keuzes kan maken, die jou helpen bij het behouden van je doelstellingen. Dit is dan ook haar definitie van een duurzaam voedingspatroon – gericht op jouw wensen en behoeften. 

Je kan bij onze diëtist terecht voor onderstaande onderwerpen:

  • Eetbuien- en emotie eten;
  • Ondergewicht bij kinderen en volwassenen;
  • Overgewicht bij kinderen en volwassenen;
  • Veganistisch voedingspatroon;
  • Vegetarisch voedingspatroon;
  • Voeding bij allergenen en intoleranties.
diëtist Nijmegen

Werkwijze diëtetiek

Voor het eerste consult hoef je niets te doen. De doelstelling van het eerste consult is om een compleet beeld te vormen van jouw dagelijkse leven. Hierbij vraagt Marleen na wat jouw beweeg-, rust- en voedingspatroon is. Het consult neemt ongeveer een uur in beslag. Op basis van de informatie wordt de start gemaakt voor het ontwikkelen van jouw persoonlijke voedingsplan. 

Binnen 2 – 3 werkdagen kun je jouw persoonlijke voedingsplan verwachten. De duur en intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van je hulpvraag en zal Marleen met je afstemmen tijdens de consulten. 

Wil je dat jouw voeding nog meer wordt afgestemd op jouw doelstellingen? Lees dan meer over wat inzicht in lichaamssamenstelling voor je kan doen! 

Op zoek naar een diëtist in Nijmegen?

Wij bieden vanuit Het Fysiolab persoonlijk voedingsadvies aan, dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Ben je benieuwd naar wat onze diëtist Marleen voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met haar op of meld je aan via het aanmeldformulier.