Wielerclinic Nijmegen

Op donderdag 3 september 2020 vindt er een wielerclinic plaats bij Het Fysiolab in Nijmegen. De clinic wordt gegeven door Sylvie Swinkels, profwielrenster bij het Parkhotel Valkenburg Cycling Team.

Op deze avond worden al je vragen die gaan over het wielrennen beantwoord, kun je een kijkje nemen in het leven van een profwielrenster en ga je gezellig een stukje fietsen met Sylvie Swinkels. 

Het maakt niets uit of je een beginnende of gevorderde wielrenner bent, de clinic is voor iedereen, zolang je maar beschikt over de juiste materialen zoals: een fiets, helm, fietskleding en fietsschoenen. Heb je nu al vragen? Vul ze dan hieronder in! Zo kunnen deze vragen tijdens deze avond behandeld worden.

De avond begint om 18:30 uur met een inloop. Om 19:00 uur zullen we de fiets opstappen voor een mooie ronde van ongeveer 40 kilometer door de omgeving van Nijmegen. Tijdens het fietsen worden al je vragen beantwoord. Is jouw vraag nog niet aan bod gekomen? Dan is er na het fietsen ook nog mogelijkheid om je vragen te stellen. Na het fietsen frissen we onszelf even op en daarna is er een mogelijkheid tot het inwinnen van informatie bij de partners van Het Fysiolab onder het genot van een hapje en een drankje. Om 21.30 uur zal de avond tot zijn einde komen. 

Uiteraard houden wij ons aan de geldende COVID-19 richtlijnen. 

We hebben het volgende programma voor je samengesteld:

  • 18:30 uur: Inloop 
  • 19:00 uur: Vertrek voor een mooie route in de omgeving van Nijmegen
  • 20:30 uur: Even opfrissen
  • 20:45 uur: Borrel
  • 21:30 uur: Afsluiting

De kosten van deze avond bedragen €15,-, voor studenten €10,-

Aanmelden wielerclinic Nijmegen

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier hieronder. Je inschrijving is compleet na overmaken van het inschrijfbedrag. Hier ontvang je een mail over. Na ontvangst van jouw betaling, krijg je van ons hiervan bevestiging.