Wielrensymposium

De 4P’s: alles over presteren, preventie en passie op de pedalen

Op woensdag 20 mei 2020 vindt Het Fysiolab wielrensymposium plaats bij Het Fysiolab in Nijmegen, aan het woord komen verschillende gastsprekers met onder andere Sylvie Swinkels, professioneel wielrenster bij Parkhotel Valkenburg. 

Op deze avond willen we kennis met jou delen over presteren, preventie en passie binnen het wielrennen. Inhoudelijk zal het gaan over de gevolgen als je geblesseerd raakt en hoe je blessures kunt voorkomen. Daarnaast gaan we in op de vraag hoe je de tijd welke je hebt om te trainen, zo goed mogelijk kunt benutten. En, hoe train je nou eigenlijk op een geschikte manier naar een doel toe en hoe ga je de mentale strijd met jezelf aan? Deze vragen (en alle andere vragen welke bij jou leven) willen we graag tijdens deze avond beantwoorden.

De avond begint om 18:30 uur met een inloop. Vanaf 19:00 uur zullen de verschillende sprekers hun kennis en ervaringen met jullie delen. Na de drie rondes is er tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast is er mogelijkheid tot het inwinnen van informatie van de sprekers en partners van Het Fysiolab. Heb je interesse in een op maat gemaakt trainingsplan? Dan kan er deze avond een afspraak gemaakt worden met Sylvie Swinkels.

We hebben het volgende programma voor je samengesteld:

  • 18:30 uur: inloop
  • 19:00 uur: start ronde 1: het trainingsplan
  • 19:40 uur: start ronde 2: blessurepreventie 
  • 20:20 uur: start ronde 3: het mentale gedeelte
  • 21:00 uur: borrel

De kosten van deze avond bedragen €10,-, voor studenten €5,-.

Accreditatie
Geaccrediteerd met 2,5 OKFT door de opleiding Fysiotherapie (HAN, 1e en 2e jaar bachelor).

Aanmelden

Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier hieronder. Je inschrijving is compleet na overmaken van het inschrijfbedrag. Na ontvangst van jouw betaling, krijg je van ons hiervan bevestiging.